hrv
eng
ger
ita
hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska hotel tamaris tucepi, hrvatska

  Početna  O nama  Opći uvjeti poslovanja  Kontakt  Sport  Apartmani  Soba  Foto galerija  EU projekti  Knjiga gostiju  

Aura Beauty & Spa Center


Aura - beauty & spa

O nama

Aparthotel Tamaris s četiri zvjezdice jedan je od najboljih hotela na makarskoj rivijeri. Smješten je u prekrasnom prirodnom okruženju, iznad njega planina Biokovo, a tik ispred hotela tučepska plaža, jedna od najljepših i najdužih šljunčanih plaža na Jadranu s koje se pruža pogled na predivne otoke Brač i Hvar. Aparthotel Tamaris je idealno mjesto za odmor, gdje će se naše ljubazno osoblje pobrinuti za svaki detalj te Vam osigurati vrhunsku uslugu.

Svi apartmani su atraktivno namješteni i svaki od njih je klimatiziran i ima prostranu terasu s pogledom na more, a jedan od njih je prilagođen osobama s invaliditetom.

Naši sadržaji, veliki izbor vodenih sportova na plaži i mogućnost odlaska na brojne izlete osigurat će da Vaš boravak u našem aparthotelu bude nezaboravno iskustvo.

Hotelski sadržaji:

- 40 apartmana i 5 dvokrevetnih soba
- Restoran
- Aperitiv bar
- Ljetna terasa
- Otvoreni bazen sa slatkom vodom (dječji dio i jacuzzi)
- Ležaljke, stolice i suncobrani uz bazen
- Usluga ručnika za plažu
- Masaža
- Dvorana za fitness
- Internet caffe
- Dizalo
- Parking
- Sauna
- Video nadzor

Petnjik d.o.o. © 2010 Sva prava pridržana        Design & development by studio quadart

web design studio quadart